Handmatig Android 2. 2 op jouw Google Nexus One zetten

De nieuwe Nexus 7-tablet met Google en ASUS is mogelijk gelekt en Gizmodo Australia heeft de details van de goedkope Android-tablet gepubliceerd. De twee omvangrijke voordelen van de Nexus 7 zijn de prijs (199 dollar voor 8GB-versie, 249 dollar voor 16GB-versie) en de updates dat direct via Google aankomen. De Nexus 7 krijgt hierdoor net als de Galaxy Nexus de belangrijkste updates van Android. Het is ook mogelijk deze de gelekte details gratis kloppen, maar als dat de nieuwe Nexus 7-tablet wordt kunnen Android-liefhebbers flink in hun handjes knijpen.

Het duurt nog een paar weken voordat de Gear 2 in Nederland en België beschikbaar werd, maar naar verluidt werkt Samsung al aan een nieuwe versie van de smartwatch die een simkaart ondersteunt. Op die manier zou je met de slimme horloge telefoongesprekken beheersen voeren, zonder dat jouw Samsung-toestel in de wijk is. De Korea Herald meldt dit op basis van bronnen die belanghebbend zijn bij de onderhandelingen tussen Samsung en de Zuid-Koreaanse provider SK Telecom.

Tijdens CES bestaan ook smart plugs aangekondigd die je kunt benutten om elk regulier ‘dom’ apparaat te bedienen met je Android- of iOS-apparaat. Daarnaast is de hernieuwde hype rondom virtual reality nog niet voorbij, getuige de vele vr-brillen dat we de revue bezitten Boom Beach gratis diamanten zien passeren. Hieronder hebben we de belangrijkste aankondigingen die tijdens de beurs werden gedaan op beslist rijtje gezet. Welke nieuwe gadget liet jouw hart sneller kloppen? Laat de ons weten in de comments!

Er is nog niet heel veel heerlijk over de smartphone met Vsenn, maar de modulaire smartphone zou de gebruiker die onderdelen laten vernieuwen: de camera, accu plus chip/RAM. »¿41 years old Other Activities Instructor or Instructor Kendall from Nepean, likes to spend some time lasers, boom beach nieuws and collecting music albums. Ended up in recent past setting up a journey to Golden Temple of Dambulla.Deze modules, dat je hoogstwaarschijnlijk via Vsenn kunt kopen, zijn erbij upgraden. Op dit moment zijn deze drie modules ook de onderdelen dat op dit moment de snelst worden verbeterd.

Zijn duurdere broertje, de Galaxy Alpha, is wel al verkrijgbaar boven Nederland. Het dunne en lichte midrange toestel heeft een metalen frame en een 4, 7 inch-scherm (720p). Verder is de smartphone voorzien van dezelfde octacore-processor (1, 8GHz quadcore-processor en 1, 3GHz quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen plus 32GB aan opslagruimte. De beste aanbiedingen voor de Galaxy Alpha vind jouw hieronder.

De populaire alternatieve Android-versie CyanogenMod timmert stevig aan de weg. De eerste nigthlies doken onlangs al op voor tussen meer Googlephones Nexus S en Galaxy Nexus en de Motorola Xoom. Deze week maakten de ontwikkelaars van het project amazing dat in verband aan veiligheid CyanogenMod voortaan normale geen roottoegang zal bedienen. Kortom, bij het flashen van CyanogenMod heb jou de optie om jouw toestel te ontrooten. Wanneer je geroot wilt blijven, kan dat natuurlijk gebruikelijk.

Net als de Safari-browser van Apple heeft Chrome 42 de mogelijkheid om websites notificaties te laten sturen, ook als je deze niet open hebt staan. Wanneer een ontwikkelaar de Push api heeft geïmplementeerd in zijn website, kun je wanneer gebruiker zelf aangeven of je wel of genkele notificaties van deze site wilt ontvangen. Denk aan berichten bij groot nieuws alsof wanneer iemand op dezelfde veiligsite een hoger bod heeft uitgebracht.

Ontwikkelaar Gameloft bezit racespel Asphalt 8 Airborne gratis speelbaar gemaakt voor Android en iOS. De game, die eind augustus verscheen in beide app-stores, kostte voorheen 89 cent, maar is nu natuurlijk gratis te downloaden. Wel bevat dit achtste sector in uw Asphalt-serie in-app goederen. In Asphalt 8 Airborne heb je de beschikking betreffende 47 fraaie bolides, waaronder de Bugatti Veyron, Ferrari FXX en Pagani Zonda R. De naam Airborne slaat op het feit dat je dit eens in de lucht kunt springen met je auto, vanwege zo kortstondig te zweven. Lees meer over Asphalt 8 Airborne voor Android.