Nederlandse klantenservice LG bevestigt: Optimus 4XHD krijgt begin 2013 Jelly Bean

De randen rondom het scherm zijn bij de Moto G slanker, waardoor u formaat – ondanks het grotere scherm – niets enorm is toegenomen. Standaard beschikt de smartphone aangaande 3G-ondersteuning en de camera’s hebben een kleine update gekregen. Aan de achterkant is een 8 megapixel-camera te vinden en aan de voorkant een 2 megapixel-frontcamera voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies. Uit de doos draait de telefoon op een vrijwel stockversie van Android 4. »¿ Futures Trader Sammie from Cookshire, loves discover to play poker, boom beach nieuws and surf fishing. Finds the planet an interesting place having spent 8 months at Ancient Villages in Southern Anhui – Xidi and Hongcun.4. 4 (KitKat), al wordt het toestel waarschijnlijk in de periode na de release van de nodige updates voorzien.

De camerasoftware karaf nu ook een foto gemaakt met de frontcamera in een foto bij plakken die is gemaakt met de camera aan de achterzijde. Tevens bezit hij gezichtsherkenning- en tracking, kunnen portretten worden samengevoegd en is er een fotohokjes-modus die een collega van vier kiekjes maakt. Vrijwel alle high-end toestellen van HTC krijgen bij korte termijn het Eye Experience-pakket.

Dat lijkt met het eerste gezicht weinig, maar de BlackBerry App World en Nokia’s Ovi Store komen niet voorts dan 200 tot 300 miljoen dollar. De grootste speler is natuurlijk nog steeds Apple, die dit jaar zo’n $2, 91 miljard aan app-verkopen tegemoet kan zien. De groei zit er behoorlijk bij, want over drie levensjaar is de markt nog veel groter, denkt iSuppli. In 2014 zal de huidige geschatte omzet van 3, 9 miljard dollar zijn gegroeid naar 8, 3 miljard dollar.

Sinds juni is het al denkbaar om videostreams via Qik te maken. Maar Ustream biedt toch wel wat meer mogelijkheden: je kunt een poll houden tijdens het uitzenden van je video, er is geïntegreerde chat mogelijk en jouw kunt twitteren met de kijkers. Ook kun jou video’s in hogere capaciteit lokaal filmen, die jou pas later uploadt. Op de iPhone is al een Ustream-applicatie beschikbaar, echter die kan niet live uitzenden. Dat heeft vooral met Apple’s beperkingen bij maken en niet met de hardware.

Het fitnesshorloge kan eveneens muziek afspelen. Je kunt bestaande muziek op het apparaat zetten via je PC of luisteren naar FM-radio. Er komen twee uitvoeringen op de markt: een 8 GB variant voor 249 dollar plus een 16 GB versie voor 299 dollar. Motorola brengt ook meteen twee Bluetooth-headsets uit die bij combinatie met de Motoactv gebruikt kunnen worden. De SF500 en SF700 kunnen niet alleen muziek afspelen maar ook extra gegevens doorgeven als je betreffende het fitnessen bent.

Dat meldt althans N44b, dezelfde website die vaker nieuws meldt rondom onaangekondigde BlackBerry-toestellen. Volgens de bron draagt de BlackBerry-smartphone momenteel de codenaam ‘Venice’ en worden het toestel voorzien van high-end specs. Zo zou de vermeende smartphone aangedreven worden door een 1, 8GHz hexacore-processor (Snapdragon 808) met 3GB aan werkgeheugen.

De website Phonewreck. com bezit de gewaagde stap genomen om een Droid eruit elkaar te schroeven. Daarbij bleek het nog niet zo makkelijk om het toestel open te maken: na het verwijderen betreffende achterklep en batterij moet je met een T6-schroevendraaier aan de slag. De uitdaging bleek echter de volgende serie schroeven, die achter een Google-label en gratis Boom Beach diamanten een goudkleurig stripje langs de onderrand van de batterijklep bleken te is verstopt. Het volledige proces is te zien bij de website Phonewreck. com. Daarbij gaat het eigenlijk alleen over het proces hoe je de telefoontoestel uit elkaar sloopt en niet zozeer welke delen er nu uiteindelijk in zitten.

De Samsung Galaxy Tab zijn al enkele dagen verkrijgbaar in verschillende Europese landen, zoals Duitsland. Natuurlijk kon een unboxing-video niet lang uitblijven. In de onderstaande video zie je hoedanig een man de Galaxy Tab uitpakt en ingenomen. De video geeft dezelfde goed beeld van de Galaxy Tab. Kopen? De tabletcomputer ligt binnenkort voordat 749 euro in de winkel.