Samsung rolt software-update uit voor Galaxy S4

Op de Search Marketing Expo, beslist marketingevenement in Parijs, gaf Google een demo met Now on Tap waarin duidelijk werd dat jouw locatie wordt gebruikt om de context van jouw vraag nog preciezer bij bepalen. In de video hieronder, die door een deelnemer is geschoten, is dat Now on Tap de lengte van de nabijgelegen rivier de Seine kan bepalen, zonder datgene de vraagsteller de gegevens van de rivier uitspreekt. Met het spraakcommando ‘Hoe lang is deze rivier’ wordt direct het juiste antwoord gegeven.

Canonical, de ontwikkelaar van Ubuntu, heeft beslist preview-versie van een dualboot Ubuntu en Android uitgebracht. Door de dualboot worden het mogelijk om bij één toestel beide besturingssystemen te draaien. Hoewel de installatieprocedure zeker niet voor iedereen gemakkelijk zal zijn, kun je na de installatie middels een app wisselen tussen beide mobiele besturingsssytemen.

Vroege geruchten spraken met een irisscanner, maar die zijn ondertussen weer ontkracht. De S5 zal waarschijnlijk wel een vingerafdrukscanner beschikken over. Verder is er sprake van dat er dezelfde versie met plastic achterkant en een met metalen achterkant op de afzetmarkt komt. Dat zou dan een prijsverschil van zo’n 150 euro tot gevolg hebben. Eerder werd daarginds ook gesproken over een accu van 4000 mAh, maar dat is inmiddels bijgesteld naar een waarschijnlijkere 2900 mAh.

Feedly is dezelfde populaire RSS-lezer die gelijk de sluiting van Google Reader een stormachtige opmars en ontwikkeling heeft meegemaakt. Gebruikers kunnen zelf websites aan Feedly toevoegen die ze vervolgens middels de app of webinterface kunnen Boom Beach hack volgen. Ook biedt Feedly handige secties (met onder andere ‘tech’) aan, waar uiteenlopend interessante websites beschikbaar is om te volgen.

De Samsung i8520 werd gedurende het persevenement op zondagavond niet officieel aangekondigd. Reken op een 3, 7 inch WVGA Super AMOLED-scherm, dat groter is later die van de Wave. Ook de camera is beter: 8 megapixels in plaats van 5, aan autofocus en flitser. De Halo kan 720p video encoderen/decoderen in 30 fps, ondersteunt DivX en Xvid, Bluetooth 2. 1 plus heeft een standaard 3, 5 mm oortelefoon.

Bij het openen zie je een simpel scherm met in het midden een zoekbalk waar jou de functie, een bedrijf of een ander trefwoord intypt. Daaronder vul jouw een plaats, provincie ofwel postcode in. »¿ Print Journalist Kendall from Richibucto Road, really loves paintball, boom beach nieuws and rc model aircrafts. Gains enormous motivation from life by touring places like Garrison Border Town of Elvas and its Fortifications.Als jou niets invult, zoekt de app automatisch naar allemaal vacatures in Nederland plus België. Je kunt rechtstreeks op gevonden vacatures reageren of deze opslaan door later nog een keertje te bekijken. Ook zijn het mogelijk de vacature per e-mail naar een vriend te versturen.

De LG G2 prijs is bekend. De nieuwe smartphone van LG krijg een adviesprijs betreffende minimaal 599 euro voordat 16GB-model. Het 32GB-model gaan 629 euro kosten. Hiermee is de LG G2 één van de duurste smartphones op de mobiele markt. Dat is overigens niet enorm vreemd, want het toestel is geven van de meest high-end hardware die op dat moment beschikbaar is.

In de Android Market is voldoende aanbod van weerapplicaties plus een paar daarvan moeten hier de revue passeren. Het is erg niet de bedoeling een waardeoordeel te leveren, meer een kort overzicht met de mogelijkheden met de verschillende programma’s, aangevuld met een screenshot en waar beschikbaar een demo video. Mogelijk dat dit de keuze voor dezelfde weerapplicatie iets eenvoudiger karaf maken.